FESTIVAL IN KAMERIK

Coverband Prime Time verzorgde de muziek tijdens het Employee Journey Festival in Kamerik. Een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers én de band!

BOCKBIER FESTIVAL SOEST

Coverband Prime Time speelt ook op festivals, zoals het Bockbier Festival in Soest. Naast de mooie bockbieren is het genieten buiten op de grooves van de band...

70's & 80's THEMAFEESTEN

Een zilveren huwelijksfeest is een mooie aanleiding voor een themafeest, zoals de 70's en 80's party van Frank & Jacqueline in Meteren. Coverband Prime Time heeft repertoire voor alle leeftijden:-)

LIVE OP KONINGSDAG

Coverband Prime Time speelt ook op feestdagen, zoals tijdens Koningsdag in het Noordhollandse West-Graftdijk. Vanaf een feestelijk versierde trailer werd het oranje publiek toegezongen, afgewisseld met een authentieke bingo en lokale talentenjacht!

• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle